Kinderdagverblijf

ZieZoo

Kinderdagverblijf ZieZoo is gehuisvest in een voormalig schoolgebouw in een rustige woonwijk dichtbij de bossen en vormt samen met Peuterspeelgroep Panda en BSO A@p en St@art Kindcentrum ZieZoo.

Perzikengaard 25
3941 LP Doorn

Telefoon: 0343 - 72 36 76

Openingstijden: Ma t/m vr 7.30 - 18.30 uur

Wat maakt ZieZoo bijzonder?

Kleinschalig

Kinderdagverblijf ZieZoo bestaat uit 2 groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor de jongsten een rustige en veilige plek, voor de ouderen volop uitdaging en afwisseling.

Comfortabele ruimtes

De ruime groepen met veel licht en airco hebben direct toegang tot de ontdektuin.

Buiten op ontdekking

Naast de groene ontdektuin waar we dagelijks te vinden zijn maken we ook regelmatig een wandeling naar het vlakbij gelegen bos.

Volop beweeg- en muziek­activiteiten

Samen actief stappen zetten in de ontwikkeling door succeservaringen op te doen, elk kind in haar of zijn eigen tempo. Onze muziek- en sportactiviteiten nemen daarbij een centrale plek in.

Meer over ZieZoo

Onze werkwijze

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Kinderdagverblijf ZieZoo lees je alles over onze werkwijze. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op de vestiging.

Muziek in het kinderdagverblijf

Samen muziek maken

Muziek is onderdeel van ons dagelijks activiteitenprogramma. Niet alleen voor peuters maar ook voor de allerjongsten. Al spelenderwijs maken kinderen kennis met allerlei muzikale vormen.
Lees er hier alles over.

Kosten

Bruto en netto tarieven

Het bruto-uurtarief in 2024 bedraagt € 11,33
Bereken hier je netto kosten

Ouders denken mee

Oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van de vestiging en vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen. Ze heeft als doel om in samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren en is te bereiken via oc.doorn@skdd.nl

Maak hier kennis met de oudercommissie

Meer informatie over ouderparticipatie

Erkende kinderopvang

GGD inspectierapport

De GGD inspecteert jaarlijks alle vestigingen. Bekijk hier het laatste inspectierapport via het Landelijk Register Kinderopvang

Het LRK registratienummer van ZieZoo is: 126397612