Over ons

Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. Kies zelf de opvang die bij jou en je kind past.

Onze kinderdagverblijven met zowel babygroepen, peutergroepen als 0 tot 4 jarigen groepen bieden allerlei mogelijkheden. Ook peuterspeelgroepen, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantie opvang vind je bij ons. Op zoek naar opvang voor een lange periode, BSO voor een enkele dag of alleen in de schoolvakantie, er zijn diverse mogelijkheden. Al onze vestigingen zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Waar worden wij blij van

Veilige en uitdagende omgeving voor je kind

Elkaar zien. Echt zien. Begrijpen – ook zonder woorden.

Dat is iets wat een kind bij ons ontwikkelt én waar we zelf goed in willen zijn. In onze pedagogische visie lees je er alles over.

Als jij en je kind blij zijn

Onze 3 activiteiten pijlers nemen daarbij een belangrijke plaats in

Sport en beweging
Samen actief stappen zetten in de ontwikkeling door succeservaringen op te doen, elk kind in haar of zijn eigen tempo. Dat staat bij ons centraal. Voor de oudere kinderen is hierbij ook de keuze om deel te nemen aan een van onze Sport BSO’s.

Muziek
Het versterken van de interactie tussen kinderen, dat is waar muziek bij ons om draait. Dit kan in veel verschillende vormen zijn, passend bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Bijvoorbeeld het dagelijkse muziekprogramma in onze kinderdagverblijven en muzikale workshops in de BSO’s.

Natuur
Het ontdekken en waarderen van de natuur, dat is waar we voor staan. Natuurlijk spelen kan overal. Buiten ervaren en beleven stimuleert onze fantasie, daagt uit tot bewegen en bevordert onze creativiteit. En daar houden we van.

Goede kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit voor kinderen en ouders

Veiligheid, verantwoord werken en kwaliteit zijn vanzelfsprekend voor onze medewerkers. lees er hier alles over

Als je met ons meedenkt

De oudercommissie

De oudercommissie behartigt de ouderbelangen van de vestiging. Hierbij gaat het om de uitvoering van het algemene kwaliteitsbeleid van de organisatie met betrekking tot diverse onderwerpen. Lees er hier alles over

Handige oplossingen

Gebruiksgemak

  • Ruime openingstijden
  • Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke communicatie via de SKDD OuderApp in een afgesloten, veilige digitale omgeving.
    Een indruk krijgen? Bekijk hier het korte filmpje.
  • Maak je eigen hardcopy fotoboek van alle belevenissen van je kind tijdens de opvang via onze handige tool

Bekijk hier ons jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2023