Kinderdagverblijf

Triangel

Kinderdagverblijf Triangel is gehuisvest in een volledig gerenoveerd monumentaal gebouw. Gelegen in een rustige woonwijk vormt dit kinderdagverblijf samen met BSO Triangel Kindcentrum Triangel.

Kortenburglaan 13
3941 HP Doorn

Telefoon: 0343 - 72 31 22

Openingstijden: Ma t/m vr 7.30 - 18.30 uur

Wat maakt Triangel bijzonder?

Monumentaal en eigentijds

Kinderdagverblijf Triangel bestaat uit een babygroep, peutergroep en 2 groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepen zijn ruim en de hoge ramen zijn een bron van veel natuurlijk licht.

Groene ontdektuin

Hier kan je kind veilig vanuit de eigen fantasie spelen waarbij natuurlijke (speel)elementen uitdagen tot ontdekking. Wandelend over de paden beleef je elke keer een nieuw avontuur.

Volop beweeg- en muziek­activiteiten

Samen actief stappen zetten in de ontwikkeling door succeservaringen op te doen, elk kind in haar of zijn eigen tempo. Onze muziek- en sportactiviteiten nemen daarbij een centrale plek in.

Extra speel- en beweegruimtes

Naast de vaste groepen biedt Triangel extra speelruimte naast de groep. In de peuter-Springlab beweegruimte creëren we succeservaringen en ontwikkelen ons zelfvertrouwen.

Meer over Triangel

Onze werkwijze

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Kinderdagverblijf Triangel lees je alles over onze werkwijze. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op de vestiging.

Muziek in het kinderdagverblijf

Samen muziek maken

Muziek is onderdeel van ons dagelijks activiteitenprogramma. Niet alleen voor peuters maar ook voor de allerjongsten. Al spelenderwijs maken kinderen kennis met allerlei muzikale vormen.
Lees er hier alles over.

Kosten

Bruto en netto tarieven

Het bruto-uurtarief in 2024 bedraagt € 11,33
Bereken hier je netto kosten

Ouders denken mee

Oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van de vestigingen in Doorn en vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen. Ze heeft als doel om in samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren en is te bereiken via oc.doorn@skdd.nl

Maak hier kennis met de oudercommissie

Meer informatie over ouderparticipatie

Erkende kinderopvang

GGD inspectierapport

De GGD inspecteert jaarlijks alle vestigingen. Bekijk hier het laatste inspectierapport via het Landelijk Register Kinderopvang

Het LRK registratienummer van Triangel is: 280810635