Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap

Samen ontdekken

De zachte bal daagt je kind uit tot allerlei ontwikkelingen. In de bal knijpen, er aan voelen, duwen of schudden, het geeft je kind veel nieuwe positieve ervaringen. En die vinden we erg waardevol.

Deze positieve ervaringen moedigen je kind aan om verder te onderzoeken. Zo worden nieuwe vaardigheden eigen gemaakt. Ervarend leren noemen we dat. En het mooie is: het gebeurt de hele dag door! We geven elk kind dan ook graag de ruimte om samen te ontdekken.

Het begint pas echt bij beweging
In onze kinderdagverblijven laten we elk kind kennismaken met verschillende vormen van bewegen. We balanceren en vallen, springen en landen, rollen duikelen en draaien en klimmen en klauteren. Via deze succeservaringen stimuleren we elk kind om de wereld in eigen tempo verder te ontdekken.

Nog meer over onze werkwijze:
‘Het begint bij ons pas echt met beweging’

Er zit muziek in
Als je merkt dat een bewegend balletje naast het rollen ook geluid maakt wordt je extra uitgedaagd om het nog een keer te proberen. Prettige geluiden en muziek dragen bij aan een positieve ervaring, daarom houden we er zo van!

Met ons dagelijks muzikaal dagritme en muziekprogramma in de kinderdagverblijven zorgen we voor uitdaging, stimuleren we het samen ontdekken, bieden we structuur en zeker ook gezelligheid.

Lees hier meer over ons
Dagelijks muziekprogramma