slider helden

Buitenschoolse opvang de Helden

BSO de Helden is te vinden in Openbare basisschool Piet de Springer. Alle kinderen vanaf 4 jaar uit Langbroek zijn hier van harte welkom. De kinderen worden na schooltijd opgehaald door onze pedagogisch medewerkers. Het BSO Helden Team i smallteam zorgt voor een gezellige sfeer waar elk kind zijn of haar eigen uitdagingen aan kan gaan.

De BSO middag start met een rustmoment waar de medewerkers samen met de kinderen aan tafel wat eten en drinken. Vervolgens bespreken ze met de kinderen welke activiteiten er die middag op het programma staan. Hierbij worden de kinderen nauw betrokken en is er volop ruimte voor eigen initiatief. De BSO is gehuisvest in het kleuterlokaal, de eerste ruimte links na binnenkomst. Voor de oudere kinderen wordt er volop gebruik gemaakt van de hal. Uiteraard wordt er ook veel buiten gespeeld op het grote buitenspeelterrein van de school en gaan we regelmatig  de natuur in, in de nabije omgeving.

BSO in schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art in Doorn. 
Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO Doorn of Sport BSO de Woerd in Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is. 73A2927
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Prinsenplein 1
3947 PG Langbroek
T: 06 - 17 06 91 00
E:
info@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK registratienummer 670346603

GGD inspectierapport

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden