sliderpetitmaupertuus

Buitenschoolse opvang 't Zonnetje

Midden in een woonwijk en vlakbij school vindt u deze knusse BSO vestiging.

Wat maakt 't Zonnetje zo bijzonder?

  • Speciaal voor alle kinderen van groep 1 en 2 van Basisschool de Zonheuvel en Dolfijn
  • Eigen kleinschalig gebouw vlakbij school
  • Gezellige ruim opgezette groep
  • Overzichtelijk met grote veilig omheinde buitenruimte

Meer over 't Zonnetje

Het team van 't Zonnetje biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging in een knusse omgeving.
De pedagogisch medewerkers halen de kinderen te voet op van school. Ze starten de middag met een rustig moment waarbij ze wat eten en drinken en er aandacht is voor wat de kinderen op dat moment bezighoudt. Vervolgens gaan ze aan de slag met allerlei uitdagende binnen- en buitenactiviteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkelingsfasen van het kind. Daarnaast is er volop ruimte voor vrij spel en voor wat rust voor kinderen die daar behoefte aan hebben.

In het pedagogisch werkplan BSO 't Zonnetje leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO 't Zonnetje.

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten voor de verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Bruto uurtarief 2021 vanaf € 8,23 (BSO pakket 52 weken*)
*) Kies zelf het aantal dagen opvang in schoolvakanties
via een passend BSO pakket

Bereken hier uw netto kosten en vergelijk de verschillende pakketten

Contact

Weidestraat 5
3971 CH Driebergen
06 - 31 55 29 28
03 43 - 72 31 09

Openingstijden
Einde schooltijd tot 18.30 uur

Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 639197334
GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilse van der Weerd
06 - 49 66 86 81
i.vanderweerd@skdd.nl

Ilse teammanager

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1