sliderpetitmaupertuus

Buitenschoolse opvang Petit Maupertuus

U vindt deze knusse BSO op het schoolplein van Christelijke Basisschool Coolsma.

Wat maakt Petit Maupertuus zo bijzonder?

  • Speciaal voor de jongste kinderen van CBS Coolsma
  • Eigen kleinschalig gebouw op het schoolplein
  • Knusse groep
  • Veel buitenspel mogelijkheden op het kleuterplein en grote schoolplein

Meer over Petit Maupertuus

Het team van BSO Petit Maupertuus biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging in een knusse omgeving.
Ze starten de middag met een rustig moment waarbij ze wat eten en drinken en er aandacht is voor wat de kinderen op dat moment bezighoudt. Vervolgens gaan ze aan de slag met allerlei uitdagende binnen- en buitenactiviteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkelingsfasen van het kind. Daarnaast is er volop ruimte voor vrij spel en voor wat rust voor kinderen die daar behoefte aan hebben.
Ook worden er verschillende materialen aangeboden waar de kinderen mee kunnen spelen en experimenteren. Zand, water, klei, strijkkralen, scheerschuim, vingerverf, papier, dozen, koekjesdeeg; allemaal materialen om lekker mee te kliederen of om iets moois of lekkers van te maken. 

In het pedagogisch werkplan BSO Petit Maupertuus leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO Petit Maupertuus.

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten voor de verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Bruto uurtarief 2021 vanaf € 8,23 (BSO pakket 52 weken*)
*) Kies zelf het aantal dagen opvang in schoolvakanties
via een passend BSO pakket

Bereken hier uw netto kosten en vergelijk de verschillende pakketten

 

Bekijk hier het filmpje van Petit Maupertuus

 

Contact

Coolsmalaan 3-5 
3971 KW Driebergen
03 43 - 72 31 20
06 - 47 39 42 32 

Openingstijden
Einde schooltijd tot 18.30 uur

Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 746088036
GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

 

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1