sliderregenboog

Buitenschoolse opvang de Regenboog

BSO de Regenboog is gevestigd in Basisschool de Zonheuvel in een eigentijdse speelse ruimte.

Wat maakt de Regenboog zo bijzonder?

  • Voor kinderen vanaf groep 3 van Basisschool de Zonheuvel
  • Gevestigd in Basisschool de Zonheuvel
  • Vertrouwde omgeving voor kinderen
  • Maakt gebruik van het speellokaal in de school
  • Ruime buitenruimte met kunstgras sportveld
  • Bos op loopafstand

Meer over de Regenboog

Het BSO team heeft echt hart voor de kinderen en zorgen met hun initiatieven voor boeiende middagen. De kinderen worden actief betrokken bij de invulling van de middagen.

Naast volop buiten spel, wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school die multifunctioneel zijn ingericht. In een speelse sfeer wordt spel gecreëerd dat past bij de interesses van deze leeftijdsgroep: een lees-/rusthoek, spel-/computerhoek en een creatieve hoek.

De speelzaal van de school wordt gebruikt voor spellen waarbij meer bewegingsruimte nodig is. Deze leeftijd kan al meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan; het betrokken team stimuleert en ondersteunt dat.

In het pedagogisch werkplan BSO de Regenboog leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO de Regenboog.

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten voor de verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie


Bruto uurtarief 2021 vanaf € 8,23 (BSO pakket 52 weken*)
*) Kies zelf het aantal dagen opvang in schoolvakanties
via een passend BSO pakket

Bereken hier uw netto kosten en vergelijk de verschillende pakketten

 

Contact

Chr. Basisschool de Zonheuvel
Burgemeesterpark 29
3971 CV Driebergen
06 - 57 31 38 37

Openingstijden
Einde schooltijd tot 18.30 uur

Routebeschrijving
LRK Registratienummer 197205616
GGD Inspectierapport 

Teammanager
Ilse van der Weerd
06 - 49 66 86 81
i.vanderweerd@skdd.nl

Ilse teammanager

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1