slider gitaarles

Muzieklessen Driebergen

Muziek maken stimuleert de creativiteit van kinderen. Het bespelen van een instrument draagt bij aan de motorische ontwikkeling, bevordert het doorzettingsvermogen en stimuleert de ontwikkeling van de sociale- en emotionele vaardigheden. Maar vooral, samen muziek maken geeft kinderen veel plezier!

Lees hier een interessant artikel van neuropsycholoog Erik Scherder: 'Muziek geeft een beter leven'

Kinderopvang SKDD biedt in samenwerking met professionele muziekdocenten diverse lessen aan op eigen locaties. Uiteraard staat plezier in het spelen voorop!

Klik op het instrument voor meer info over de les!

Instrument/docent

Dag/locatie

Gitaar (Petra)

Dinsdag
BSO Maupertuus

  Donderdag
BSO Maupertuus
BSO het Vossenhol
Basisschool De Uilenburcht

Gitaar (Anke)

Donderdag
BSO het Vossenhol
Basisschool De Uilenburcht

Donderdag
BSO Smeerkees
Basisschool Valkenheuvel

 
Blokfluit (Petra)

Dinsdag
BSO Maupertuus

   Donderdag
BSO Maupertuus
BSO het Vossenhol
Basisschool De Uilenburcht
Blokfluit (Anke)

Donderdag
BSO het Vossenhol
Basisschool De Uilenburcht

Donderdag
BSO Smeerkees
Basisschool Valkenheuvel

Keyboard (Petra)

Dinsdag + donderdag
BSO Maupertuus

(Alt)Viool (Nienke)

Maandag
BSO de Regenboog
Basisschool Zonheuvel

Docent Anke

AnkePieters 1 466x700 betere

Docente, Anke Pieters geeft al meer dan 15 jaar blokfluitles en gitaarles aan kinderen op basisscholen en een muziekschool. Ook heeft zij ruime ervaring in het regisseren van musicals op basisscholen.

Docent Nienke

vioollessen

Nienke Frankena studeerde viool en altviool aan het Rotterdams Conservatorium. Na jaren leservaring heeft ze een bloeiende lespraktijk opgebouwd. Ze geeft (alt-)vioollessen en workshops aan kinderen en volwassenen aan de Zeister Muziekschool en basis- en middelbare scholen. Ook is ze verbonden als docente aan De Muziekcirkel in Driebergen. 

Nienke: ‘Plezier in muziek maken staat bij mij voorop, maar ook de techniek komt aan bod. Ik volg niet de standaard leergangen maar kijk naar de leerling als individu en zoek de juiste muziek en methodes die de leerling op dat moment nodig heeft’.

Als uitvoerend musicus heeft Nienke gespeeld in diverse Nederlandse orkesten, zoals de radio-orkesten, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Als altvioliste was Nienke lid van het Weidlerkwartet van 1987 tot 2004. Op dit moment is ze voornamelijk in kamermuziek formaties actief.

Docente Charlotte

Charlotte Rutgers muziekdocente SKDDCharlotte Rutgers is een ervaren muziekdocente en gespecialiseerd in keyboard-, (alt)viool en blokfluitlessen. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium en diverse jaren keyboard- en vioolles gegeven aan kinderen bij de muziekschool Waterland in Purmerend. Als freelance muzikant speelt ze o.a. bij het Promenade Orkest in Amsterdam en het Las Vegas Strings Orchestra.

Docente Petra

petra pasfoto

Petra van de Weerd is een ervaren muziekdocente en gespecialiseerd in het geven van muzieklessen aan kinderen. Haar ervaring ligt vooral bij muziek workshops zoals Algemene muzikale vorming (AMV), gitaar, piano/keyboard en blokfluit. Ze heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht, richting Ortho(ped)agogisch muziekbeoefenaar, docent muziek 2e graad.

Naast haar werk als freelance muziekdocent bij o.a. het Centrum voor Kunstzinnige Vorming in Tiel, werkt ze ook als logopedist. Maar haar passie ligt in de eerste plaats bij de muziek.

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden