activiteitenslider

Activiteiten in de schoolvakantie

... ook mogelijk als je geen gebruik maakt van BSO in de schoolweken.

Elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. De kinderen verblijven in een vakantiegroep met leeftijdsgenoten. Maakt u in de schoolweken ook gebruik van BSO dan ontmoet uw kind hier ook bekende leeftijdsgenoten en een aantal anderen van een paar andere BSO’s. 

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden met o.a. sport-, natuurbelevings- en theatrale activiteiten. Bij binnenkomst kiest uw kind samen met een pedagogisch medewerker aan welke activiteiten hij/zij graag mee wil doen. Daarnaast blijft er uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven van de kinderen en vrij spel.

In uw plaatsingsovereenkomst vindt u de naam van de vestiging waar uw kind tijdens de vakantie wordt opgevangen.

Bekijk hier alle BSO activiteitenprogramma's van de BSO zomervakantie 2021

Ook is het activiteitenprogramma van de vestiging in het SKDD ouderportaal te vinden via 'agenda' in de betreffende vakantieweek (ouderapp) en via 'mijn vestiging/activititeitenprogramma's' (webversie).

Aanmelden voor BSO in een vakantieweek kan tot 2,5 week voorafgaand aan de betreffende schoolvakantie. Aanmeldingen na deze periode zijn afhankelijk van de mogelijkheden op de vestigingen. 

Aanmelden kan via het SKDD ouderportaal. Klik hiervoor rechtsboven op 'mijn SKDD' en ga naar de opvangkalender/gewenste dag(en).

Nieuw bij ons? Meld u hier aan om eenmalig mee te doen.

Alles over vakantie opvang

bso sport buiten

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1