pettefletspelenmetleidster

kinderkapper

kapper knipt meisje

 ... met regelmaat te vinden op de locaties. 

Je haren laten knippen in een onbekende omgeving kan voor kinderen wennen zijn. Door dit mee te maken met een aantal leeftijdgenoten in een vertrouwde omgeving, kunnen kinderen ervaren dat dit ook erg gezellig kan zijn. Daarnaast proberen wij het makkelijker te maken door het knippen voor u te organiseren waardoor u meer tijd over heeft voor andere leuke dingen met uw gezin.

De kapsters

Sandra de KapsterSandra Klomp: Professioneel kinderkapster, heeft jarenlange knipervaring waaronder in een kapsalon en bij kinderdagverblijven. Daarnaast is ze zelf moeder van 3 kinderen. Met veel plezier knipt ze de kinderen op diverse locaties.

 

 

kapper Linda van GrondelleLinda van Grondelle: Na 19 jaar als kapster in een kapperssalon gewerkt te hebben, vond ze het tijd om voor zichzelf te beginnen. Al jaren is ze inmiddels actief als zelfstandig kapster. Naast kapster is Linda ook moeder van 2 kinderen. Ze knipt volwassenen, maar haar hart ligt bij het knippen van kinderen van alle leeftijden! 

kapper knipt kindje kijkt mee

Hoe werkt het?

Ruim van te voren verneemt u via aankondigingen op de locatie wanneer de kapper komt. Opgeven kan bij de medewerkers op de groep. (voor de BSO tot 3 dagen vooraf)

Het tarief voor kinderen van 0 tot 4  jaar is € 11,- 

Het tarief voor kinderen vanaf 4  jaar is € 13,50

Meer informatie op de groep van uw kind.

Bent u niet tevreden over het knip resultaat dan horen de medewerkers op de groep dit uiteraard graag (liefst dezelfde dag nog).

 

 

 

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden