sliderdikkertjedapbabykijktomhoog

Kinderdagverblijf

Baby's kunnen al vanaf zes weken terecht op onze kinderdagverblijven. Ze worden in een liefdevolle en veilige omgeving verzorgd en actief begeleid. Ze groeien er op tot stoere 4-jarigen die goed zijn voorbereid op de basisschool. De kinderen worden ingedeeld in een vaste stamgroep en begeleid door de vaste pedagogisch medewerkers. Hierdoor ontstaat een hechte band met de medewerkers en andere kinderen van de groep.

De ruimte is zo ingedeeld dat er rustige hoeken zijn en speciaal meubilair. De baby's hebben hun eigen plekje van waaruit zij in eigen tempo 'de wereld' om hen heen kunnen ontdekken. Ze eten en slapen op hun eigen moment. Daarnaast krijgen ze veel aandacht van de leidsters bv. met kleine kiekeboe spelletjes, handje klap en noem maar op. De grotere kinderen spelen met elkaar, eten samen, slapen en doen mee aan de vele activiteiten die aangeboden worden.

peuters en muziekkwartier verkleindWe vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons. Regelmaat en structuur leveren daar een grote bijdrage aan.

Dagelijks muziekprogramma

Muziek komt bij ons onder meer terug in een dagelijks muziekprogramma voor ieder kind van 0 tot 4 jaar. Al spelenderwijs maken kinderen kennis met allerlei muzikale vormen.
Lees er hier alles over

Kies zelf de opvangsoort:
Babygroep
Peutergroep
0-4 jaar groep

Kinderen kunnen al vanaf 1 dag per week bij ons terecht voor:
Hele dagopvang van 7.30 - 18.30 uur.
Incidentele opvang of opvang voor een kortere periode nodig? Overleg of er mogelijkheden zijn met onze afdeling Klantrelaties

Ook is het mogelijk om:

  • Een vaste opvangdag te ruilen
  • Losse extra opvangdagen af te nemen
  • Andere wensen? Graag denken we met u mee! Neem hiervoor contact op met onze afdeling Klantrelaties

Of er plaats is voor een extra kind op de gewenste dag hangt af van de groepsgrootte en samenstelling van de groep en is helaas niet altijd mogelijk.

Klik hier voor bijbehorende tarieven.

Nog meer informatie?

Bekijk hier het informatieboekje kinderdagverblijf
Met alles over pedagogische aspecten; kennismaken en wennen; het dagprogramma; veiligheid en gezondheid; enz.

 

bso sport buiten

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1