sliderdekanjerskinderenopeenrij

Buitenschoolse opvang de Kanjers

 

Nu 1e maand gratis

Kom ook naar  BSO de Kanjers en profiteer nu van deze extra tijdelijke korting.
Meer info/aanmelden: info@skdd.nl, 03 43 – 51 60 00

Deze actie loopt van 5 december 2019 t/m 31 maart 2020.
Bekijk hier alle info

Alle kinderen vanaf 4 jaar van alle basisscholen in Leersum zijn hier van harte welkom. De buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest in een eigen gezellige ruimte die onderdeel is van Chr. basisschool de Schakel. Dagelijks worden er voor de verschillende leeftijdsgroepen allerlei uitdagende activiteiten aangeboden waarbij buiten-activiteiten een belangrijk onderdeel van de middag vormen. Een ervaren team enthousiaste pedagogisch medewerkers draagt zorg voor een huiselijke sfeer waar zowel kinderen als ouders zich thuis zullen voelen. 
De BSO is open van maandag t/m vrijdag.

BSO in de schoolvakanties

Op maandag, dinsdag en donderdag is er ook in de vakantie bij BSO de Kanjers van alles te beleven. Elke vakantie bieden we een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Bij weinig aanmeldingen voegen we samen met onze locatie BSO A@p en St@art in Doorn. En ook op woensdag en vrijdag is BSO A@p en St@art geopend in de vakantie.

Ook kun je meedoen met een van de andere programma's in de omgeving:
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO Doorn of Sport BSO de Woerd in Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de schoolvakantie bekijken we de mogelijkheden voor vervoer naar Doorn.

Diensten

Oudercommissie

Interesse?

Contact

Weth. de Langelaan 1
3956 GL Leersum
(in Chr. Basisschool de Schakel)
T: 06 - 52 54 62 40 E: bsodekanjers@skdd.nl         
Routebeschrijving 

LRK Registratienummer 850936019
GGD Inspectierapportfacebookicon1

Kanjers op Facebook
 

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

 

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden