slidersteltloper

Buitenschoolse opvang Steltloper

BSO Steltloper vormt samen met Kinderdagverblijf Kroostakker, Kindcentum Kroostakker en is samen met Chr. Jenaplanschool De Kring gelegen aan de rand van Driebergen.

Wat maakt Steltloper zo bijzonder?

  • Speciaal voor alle kinderen van Chr. Jenaplanschool De Kring
  • Samen met school in één gebouw
  • Vertrouwde omgeving
  • Ruime speels ingerichte BSO ruimtes
  • Gebruik van sportzaal en schoolplein
  • Dagelijks gevarieerd activiteiten aanbod met o.a. spel en sport, creativiteit, muzikale- en kook activiteiten

Meer over Steltloper

Het team van BSO Steltloper biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging. Sleutelwoorden hier zijn: gezelligheid, vrolijkheid, spontaniteit, enthousiasme en sportiviteit.

Het team start met een rustig moment met wat eten en drinken en aandacht voor wat de kinderen bezighoudt. Vervolgens gaan ze aan de slag met allerlei uitdagende binnen- en buitenactiviteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkelingsfasen van het kind. Dit varieert van creatief, sport en spel, tot koken en muziek en dans. Kinderen zijn vrij om te kiezen waar ze aan mee doen. Daarnaast is er volop ruimte voor vrij spel.

In het pedagogisch werkplan BSO Steltloper leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO Steltloper.

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten voor de verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Bruto uurtarief 2021 vanaf € 8,23 (BSO pakket 52 weken*)
*) Kies zelf het aantal dagen opvang in schoolvakanties
via een passend BSO pakket

Bereken hier uw netto kosten en vergelijk de verschillende pakketten

 

Contact

Akkerweg 40B
3972 AC Driebergen
03 43 - 72 31 17
06 - 16 09 72 75

Openingstijden
Einde schooltijd tot 18.30 uur

Routebeschrijving
LRK Registratienummer 208467166
GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1