slidersteltloper

Buitenschoolse opvang Steltloper

BSO Steltloper vormt samen met Kinderdagverblijf Kroostakker, Kindcentum Kroostakker. De BSO is een rustig gelegen, overzichtelijke locatie voor alle kinderen van Chr. Jenaplanschool De Kring. We delen het gebouw met basisschool De Kring en met Bartiméus, een werkplaats voor blinden en slechtzienden. Er is een grote speelse ingerichte ruimte voor de BSO. Daarnaast maken we gebruik van de sportzaal en het schoolplein. 

We bieden alle dagen van de week opvang en op woensdag worden de kinderen opgevangen bij BSO het Vossenhol. Er wordt een afwisselend programma aangeboden, dat varieert van creatief, sport en spel, buitenspel of koken tot muziek en dans. Kinderen zijn vrij om te kiezen waar ze aan mee doen. Tevens wordt soms gebruik gemaakt van de dagbestedings mogelijkheden van Bartiméus. We volgen bijvoorbeeld een workshop vilt maken, gaan soep eten of mogen mee met een rondleiding bij de fietsenmaker. Sleutelwoorden van de Steltloper zijn: gezelligheid, vrolijkheid, spontaniteit, enthousiasme en sportiviteit.

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan BSO Steltloper lees je alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO Steltloper.

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We  zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.dekroostakker@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Akkerweg 40B, 3972 AC Driebergen
T: 03 43 - 72 31 17
    06 - 16 09 72 75
E: bsosteltloper@skdd.nl
Routebeschrijving

LRK Registratienummer 208467166
GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden