slidersteltloper

Buitenschoolse opvang Steltloper

BSO Steltloper vormt samen met Kinderdagverblijf Kroostakker, Kindcentum Kroostakker. De BSO is een rustig gelegen, overzichtelijke locatie voor alle kinderen van Chr. Jenaplanschool De Kring. We delen het gebouw met basisschool De Kring en met Bartiméus, een werkplaats voor blinden en slechtzienden. Er is een grote speelse ingerichte ruimte voor de BSO. Daarnaast maken we gebruik van de sportzaal en het schoolplein. 

We bieden alle dagen van de week opvang en op woensdag worden de kinderen opgevangen bij BSO Smeerkees. Er wordt een afwisselend programma aangeboden, dat varieert van creatief, sport en spel, buitenspel of koken tot muziek en dans. Kinderen zijn vrij om te kiezen waar ze aan mee doen. Tevens wordt soms gebruik gemaakt van de dagbestedings mogelijkheden van Bartiméus. We volgen bijvoorbeeld een workshop vilt maken, gaan soep eten of mogen mee met een rondleiding bij de fietsenmaker. Sleutelwoorden van de Steltloper zijn: gezelligheid, vrolijkheid, spontaniteit, enthousiasme en sportiviteit.

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.dekroostakker@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Akkerweg 40B, 3972 AC Driebergen
T: 03 43 - 72 31 17
    06 - 16 09 72 75
E: bsosteltloper@skdd.nl
Routebeschrijving

LRK Registratienummer 208467166
GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden