sliderhummelhonkkinderbuitenkijkenincamera

Buitenschoolse opvang het Vossenhol

BSO het Vossenhol is gevestigd in basisschool de Uilenburcht en voor kinderen van de Uilenburcht school. We maken gebruik van de aula, de speelzaal en de sporthal. Voor groepsactiviteiten beschikken we over het huiselijk ingerichte BSO-lokaal aan de rand van het omheinde schoolplein. Ook kan uw kind hier terecht voor opvang vóór schooltijd vanaf 7.30 uur.

Het Vossenhol bevindt zich in een ruim opgezette, groene woonwijk met sportvelden op loopafstand. Op woensdag is het Vossenhol gesloten en gaan de kinderen naar BSO Maupertuus aan de Horstlaan. Het enthousiaste BSO team weet goed wat kinderen willen en spelen daar vakkundig op in. Er wordt een afwisselend programma aangeboden. In de aula van de Uilenburcht komen de kinderen samen voor de eet- en drinkmomenten. In het gezellige BSO-lokaal worden veel creatieve activiteiten gedaan en de zelfgemaakte kunstwerken worden er tentoongesteld.

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.hetvossenhol@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Jagersdreef 145, 3972 XD  Driebergen
T: 06 - 83 40 74 65
    03 43 - 72 31 14
E: 
bsohetvossenhol@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 574746018

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Vossenhol op Facebook

Teammanager
Annemieke Bouwman

06 - 46 81 73 19
a.bouwman@skdd.nl

Annemieke b

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden