sliderhummelhonkkinderbuitenkijkenincamera

Buitenschoolse opvang het Vossenhol

BSO het Vossenhol is gevestigd in basisschool de Uilenburcht en voor kinderen van de Uilenburcht school. We maken gebruik van de aula, de speelzaal en de sporthal. Voor groepsactiviteiten beschikken we over het huiselijk ingerichte BSO-lokaal aan de rand van het omheinde schoolplein. Ook kan uw kind hier terecht voor opvang vóór schooltijd vanaf 7.30 uur.

Het Vossenhol bevindt zich in een ruim opgezette, groene woonwijk met sportvelden op loopafstand. Op woensdag en vrijdag is het Vossenhol gesloten en gaan de kinderen naar BSO Maupertuus aan de Horstlaan. Het enthousiaste BSO team weet goed wat kinderen willen en spelen daar vakkundig op in. Er wordt een afwisselend programma aangeboden. In de aula van de Uilenburcht komen de kinderen samen voor de eet- en drinkmomenten. In het gezellige BSO-lokaal worden veel creatieve activiteiten gedaan en de zelfgemaakte kunstwerken worden er tentoongesteld.

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We  zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.hetvossenhol@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Jagersdreef 145, 3972 XD  Driebergen
T: 06 - 83 40 74 65
    03 43 - 72 31 14
E: 
bsohetvossenhol@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 574746018

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Vossenhol op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden