sliderbeestenboel

Buitenschoolse opvang de Beestenboel

BSO de Beestenboel is gehuisvest in een sfeervol houten chalet op het terrein van basisschool De Sterrenboog en in eerste instantie bestemd voor kinderen van De Sterrenboog. Naast het chalet wordt er ook gebruik gemaakt van een ruimte in de school. Het chalet bestaat uit 2 lokalen met onder meer een chillhoek, bouwhoek en een knutselhoek. Er kan naar hartenlust gespeeld worden op het schoolplein, maar ook het grote grasveld naast de school wordt volop gebruikt. Daarnaast trekken de kinderen met de medewerkers er regelmatig op uit naar o.a. het nabij gelegen Ludenbos. Dagelijks kunnen de kinderen kiezen uit een gevarieerd activiteiten aanbod. 

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan BSO de Beestenboel lees je alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO de Beestenboel.

 

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Tromplaan 1a, 3941 VR Doorn
T: 06 - 19 13 78 53 E: bsodebeestenboel@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 205923574

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Beestenboel op Facebook

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden