Amerongenslider

Sport BSO Amerongen

Sport BSO Amerongen is te vinden op het terrein van Hockeyclub de Haaskamp en is er voor alle kinderen vanaf 4 jaar van alle basisscholen in Amerongen en Elst.
We bieden opvang mogelijkheden maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen terecht bij BSO de Kanjers in Leersum.
Er is een speciaal afgestemd sportaanbod voor de jongste kinderen van 4 tot 6 jaar. De BSO maakt naast het kunstgrasveld ook gebruik van het nabij gelegen natuurgrasveld en het clubgebouw van Hockeyclub de Haaskamp. 

Bij Sport BSO Amerongen werkt een ervaren team wat een sportopleiding heeft gevolgd met een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten. Dagelijks bieden zij sportactiviteiten aan en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. Er is veel sportmateriaal aanwezig dus afwisseling is geen probleem. Even geen zin in een balletje slaan of trappen? Dan verzinnen ze samen met de kinderen gewoon een heel ander spel.

Aanbod voor 4 en 5 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 6 jaar wordt er wekelijks een speciaal sport & spel programma aangeboden. Bewegen is gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken, om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Sport BSO Amerongen leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op Sport BSO Amerongen.

BSO in de schoolvakanties

amerongen binnenfoto verkleind

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Naschoolse opvang

Vakantie opvang

Opvang zonder contract

Oudercommissie

Interesse? Bekijk hier de mogelijkheden

Contact

Burgwal 8
3958 ER Amerongen
T. 06 - 26 96 32 02
sportbsoamerongen@skdd.nl
Routebeschrijving 

LRK Registratienummer: 287624249
GGD inspectierapport

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

 

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden